donderdag 4 februari 2010

server


Gisterenavond was er wederom een constructieve vergadering van de commissie ruimte. De raadsleden tonen zich niet echt goede leerlingen (zie mijn blog van afgelopen maandag). Er werd commissiebreed veel verstandiger over de RGL gesproken dan op 13 januari, terwijl het toch de bedoeling is dat (met de naderende verkiezingen) dat de nuances wegvallen en dat de standpunten zich verharden.

Ook de avond daarvoor schijnt het een milde vergadering van de commissie welzijn te zijn geweest. Wellicht zit is een ieder toch wat geschrokken van de laatste raadsvergadering.

Beide vergaderingen waren niet via internet te volgen, 'het' zou nu op een andere server staan en dat moet verholpen worden. Allerlei vragen komen bij me op: Wat of wie is 'het'? Waarom is 'het' naar een andere server gegaan? Kan iemand 'het' vragen om terug te komen naar de goede server?

In het college is Hans Vingerling belast met de portefeuille automatisering. Ik hoop dat hij vanavond in de commissie bestuur de verleiding kan weerstaan om zijn kennis van automatisering te etaleren en gewoon simpel kan uitleggen wat er aan de hand is.

Morgen ga ik naar Liverpool, onder meer om de wedstrijd Liverpool-Everton te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten